Prečo si kúpiť repasovaný notebook a pc od furbify? 5+1 benefitov

Napísal: Szilvia, furbify 03. 06. 2020 15:33

Chceš si kúpiť počítač alebo notebook a rozhoduješ sa, či si zvoliť repasovaný produkt? To, či je repasovaný PC alebo notebook pre teba tou pravou voľbou sme už rozoberali v jednom z našich predchádzajúcich článkov.

Ak si teda rozhodnutý investovať do repasovaného počítača alebo notebooku, a práve čítaš tento článok, určite sa v tomto momente rozhoduješ nad tým, kde si tento ekologický počítač či notebook zadovážiš. V tejto dileme sme sa ti rozhodli pomôcť. Predstavujeme ti 5+1 benefitov, ktoré ti u nás vo furbify ponúkame nad rámec bežnej kúpy repasovaných výrobkov.

 

1. Prémiová trieda business class


Keď si u nás kúpiš repasovaný počítač alebo laptop, nemusíš sa vôbec báť, že by išlo o nejaké prístroje nižšej triedy. My repasujeme iba vysoko kvalitné a odolné business class počítače a notebooky, ktoré boli použité v nadnárodných korporáciách. Business class prístroje sú navrhnuté na nepretržitú prácu (8-24 hodín denne), a preto sú vyrobené z odolných materiálov a majú vyspelú chladiacu techniku. Niektoré majú navyše zabudovanú čítačku odtlačkov prstov, čítačku kariet alebo otočný displej.

V prostredí korporácií potrebujú mať zamestnanci vysokovýkonné a najnovšie modely a niekedy sú pre nich dvoj až trojročné prístroje už zastaralé. V tom prípade ich vrátia leasingovým spoločnostiam, a tak sa dostávajú k nám na repas. U nás ich obnovíme a vyčistíme.

TIP: Možno sa budeš diviť, ako je možné, že ponúkame renovované prémiové laptopy, keď stoja tak isto, ako priemerné nové. V tomto prípade ti určite odporúčame prečítať si náš článok ohľadom rozdielov medzi novým a repasovaným notebookom za rovnakú cenu. Dozvieš sa, že výkon týchto dvoch sa nemôže vôbec porovnávať, pretože ide o úplne rozdielne výkonnostné triedy.

 

Nový, obnovený použitý notebook a počítač od furbify


Ponúkame ti teda iba prémiovú business class triedu, najčastejšie sú to repasované kancelárske počítače a notebooky prestížnych značiek, ako HP, Dell alebo Lenovo, od ktorých môžeš čakať iba špičkovú kvalitu. Modely máme v rôznych variáciách, aby si si mohol vybrať presne taký, ktorý ti najviac vyhovuje. V kategórii GOLD ti ponúkame zánovné a drahšie prístroje. Pokiaľ ti však nevadia menšie chybičky krásy a nechceš sa so svojím PC alebo laptopom vychvaľovať, bude pre teba tou pravou lacnejšia kategória BRONZE.


2. Použité repasované počítače a notebooky so zárukou


Keď si kúpiš nový PC alebo notebook, obvykle k nemu dostaneš záruku. Pri prístrojoch na firemné účely je to 1 rok, inokey to môžu byť 2, 3 alebo 5 rokov v závislosti od výrobcu a predajcu. Pokiaľ, naopak, zvolíš nákup techniky z „druhej ruky“ z bazáru, tam záruku často nedostaneš vôbec.

V niektorých prípadoch sa na použité alebo repasované výrobky nevzťahuje záruka. Ak aj áno, najčastejšie ide iba o pol roka alebo maximálne rok. No my vo furbify sa snažíme byť našim zákazníkom čo najviac nápomocní a rozhodli sme sa ponúkať ku každému repasovanému počítaču a notebooku minimálne 2-ročnú záruku, bez rozdielu na to, či ho kupuješ na firemné účely, alebo chceš mať iba počítač a notebook na hry.

V niektorých prípadoch sme sa však rozhodli ísť ešte ďalej - často dávame kupóny až na 3-ročnú záruku. Keď zrovna takýto kupón neponúkame, za protihodnotu ti vždy bez problémov pridáme 3- či 5-ročnú záruku. A myslíme si, že toto je absolútna pecka na trhu.


3. Spoľahlivé použité repasované počítače a notebooky a ich servis


Veľa ľudí si žiaľ ešte stále myslí, že renovované výrobky sa automaticky musia pokaziť skôr, ako nové kúsky z obchodu. Nie je to však vôbec pravda. Tým, že repasujeme iba prémiové, kvalitné a vysoko odolné business class počítače a notebooky, ktorých služba trvala iba zopár rokov, je ich kazivosť omnoho nižšia, než kazivosť priemerných druhotriednych nových výrobkov v rovnakej cenovej hladine. V procese repasovania sú totiž znovu obnovené, očistené a následne dôkladne otestované. Preto sú na nich rôzne poruchy alebo vady veľmi zriedkavé. Ak by sa však predsa len niečo stalo, v týchto prípadoch je ti k dispozícii náš bleskurýchly servis.

Samozrejme, aj prémiové PC a notebooky sa môžu občas pokaziť. V tom prípade sa však takéto výrobky k nám na repasovanie vôbec nedostanú.

Pokiaľ si kúpiš nový počítač alebo notebook a potrebuješ s ním ísť do servisu, pri reklamácii sa predajcovia zväčša snažia využiť plnú zákonom stanovenú lehotu na jej vybavenie. No v prípade reklamácie a servisu našich repasovaných počítačov a notebookov je čas jej vybavenia výrazne nižší. Niekedy sa dokonca môžeme pýšiť vybavením reklamácií už do niekoľkých dní. V prípade akejkoľvek reklamácie našich repasovaných výrobkov sa nám neváhaj ozvať na náš reklamačný e-mail alebo číslo 0905 399 198.

 

kvalitné repasované notebooky pre celú rodinu

 


4. Doprava zadarmo a doručenie do 24 hodín


Na území celého Slovenska ti naše repasované počítače a notebooky doručíme úplne zadarmo. Navyše, pri splnení určitých podmienok (ak máme produkt na sklade a potvrdenie objednávky prebehne v pracovný deň do 15:00) a ak bude požiadavka na doručenie naliehavá a naše kapacity nám to budú dovoľovať, veľmi radi ti tvojho nového spoločníka doručíme už do 24 hodín.

Herné počítače a notebooky pred zaslaním znova testujeme, a preto je ich dodacia doba 2-3 dni.


5. Použitý repasovaný počítač a notebook so zľavou na operačný systém Windows


PC vlastne funguje vďaka operačnému systému. My k našim repasovaným počítačom a notebookom a SSD diskom vďaka partnerskej zmluve s Microsoftom ponúkame legálny operačný systém Windows za veľmi výhodnú cenu

V októbri 2012 sme dostali ocenenie Microsoft® Registered Refurbisher Partner, ktoré nám umožňuje takýto predaj. Vďaka tomu môžeš mať OS Windows 10 Professional alebo Home už za menej ako 30 eur

 

Dell Precision 7510 repas workstation

 

+1 Záruka vrátenia peňazí


U nás vo furbify ti ponúkame 30-dňovú skúšobnú dobu na všetky naše repasované stolné počítače a notebooky, napriek tomu, že bežná lehota na odstúpenie od zmluvy je 14 dní. To znamená, že v rámci 30 dní môžeš kedykoľvek objednaný produkt vrátiť bez udania dôvodu a dostaneš naspäť peniaze. Dokonca, si môžeš výrobky kúpiť aj na splátky.

Už sa ti určite stalo, že si si kúpil vytúžený produkt, a ten bol o pár dní zrazu zlacnený. Pre zákazníka je to vždy veľmi nepríjemná situácia, a preto sme sa rozhodli, že u nás sa ti takáto vec nestane. Na celý sortiment sme sa rozhodli ponúknuť cenovú garanciu. To znamená, že ak sa do 8 dní odo dňa tvojho nákupu objaví ten istý produkt v našom e-shope za lacnejšiu sumu, než za akú si ho kúpil ty, ďalší nákup u nás budeš mať zľavnený o rozdiel v danej cene.

Sme veľmi transparentná firma, čo dokazuje aj veľa pozitívnych hodnotení na Heuréke alebo našej Facebook stránke.


Lacné repasované notebooky a počítače od furbify


Pokiaľ si doteraz váhal nad tým, či a od koho si repasovaný stolný počítač alebo notebook za lacno kúpiť, veríme, že sme ti týmto článkom ukázali niektoré z našich benefitov a pomohli ti tak v rozhodovaní. V prípade, ak by si stále mal akékoľvek otázky, neváhaj sa obrátiť na náš legendárny zákaznícky servis. Prajeme ti príjemné nakupovanie.

 

lacné repasované notebooky so zárukou

 

Kategórie
Odporúčané články
Štítky