Prečo by si si mal vybrať repasované herné PC?

Napísal: Szilvia, furbify 30. 10. 2019 10:47

Si vášnivý hráč, ale tvoj počítač čoraz ťažšie drží krok s požiadavkami najnovších hier? Bola by na čase už výmena, ale stále strácaš čas, že „bude to ešte dobré“. Zrejme si chceš ušetriť veľké výdavky a zbytočné komplikácie, ktoré sú spojené s výmenou.

Vieme, že nové herné PC, ktoré spĺňa všetky požiadavky súčasných hier, je veľmi drahé. Existuje aj možnosť, že si zostavíš nejaký stroj pre seba, ale ani tento variant by nebol najlacnejší. Navyše absolvovať to vyžaduje dostatočné odborné znalosti, ktoré možno nemáš v potrebnej miere.
V prípade, ak chceš hráčske PC lacnejšie, nájdeš veľa atraktívnych ponúk na fórach a inzerátoch o použitých počítačoch, tu ti však zriedka ponúknu záruku na produkt.

V tomto bode treba spomenúť použité repasované herné počítače, ktoré sú namiesto mačky vo vreci zaručené stroje, ktoré majú priaznivý pomer ceny a kvality. Ak si chceš kúpiť repasovaný herný počítač, najprv si prečítaj náš článok o výhodách repasovaných strojov.

Zostavené z nových a použitých počítačových dielov.

Repasované počítače zostavujú naši technici z použitých a úplne nových dielov. Len aby to bolo jasné, tieto stroje nie sú rovnaké, ako použité počítače a komponenty s neistou minulosťou, ktoré sú v bazároch alebo v inzerátoch.

Na našom webshope predávame iba otestované a renovované produkty, ktoré pred odoslaním ešte raz otestujeme, aby sme si zabezpečili, že dodávame spoľahlivé použité počítače, ktoré nesklamú

Môže byť rozšírený podľa tvojich potrieb a je pripravený na spustenie!

Počítač nemá dostatok pamäte? Potrebuje väčšie SSD? Chceš originálny operačný systém? Žiadny problém! Pomocou nášho konfigurátora, ktorý nájdeš na stránke produktu môžeš ďalej rozširovať vybraný počítač alebo pridať ďalšie doplnky podľa potreby.

Vybrané rozšírenia potom namontujú alebo nainštalujú naši technici, takže ty už nemusíš tým zbytočne strácať čas. Ak si si tiež objednal aj operačný systém, naši kolegovia ti ho nainštalujú a po prevzatí ho môžeš okamžite používať.

Ekologický výrobok

Repasovaný použitý počítač alebo notebook je udržateľnejšou alternatívou v porovnaní s novými výrobkami, pretože životný cyklus počítačov vďaka obnoveniu je výrazne predĺžený. Vyradiť stroj, ktorý má len niekoľko rokov a je vyrobený z kvalitných a trvácnych materiálov, je obrovské plytvanie. Dnes už množstvo elektroodpadu láme deň čo deň nové rekordy a predstavuje reálnu hrozbu pre životné prostredie a organizmy.

Kúpou repasovaných výrobkov sa aj ty zúčastníš boja proti znečisteniu. Veríme v to, že vďaka propagácii repasovaných počítačov môžeme dosiahnuť zmenu.

Repasovaný použitý gamer počítač od furbify

Dvojročná záruka a doprava zdarma

Vieme, že existujú ľudia, ktorí majú averziu k renovovaným a použitým počítačom, pretože niektorí predajcovia nie sú svedomití a často poskytnú len veľmi krátku záruku. Ubezpečujeme ťa, že naše spoľahlivé použité počítače sú dôkladne otestované, ponúkame na ne dvojročnú záruku, ba dokonca si ich môžeš kúpiť aj na splátky! Ak sa počas záručnej doby počítač pokazí, pošleme pre stroj kuriéra a chybu čo najskôr odstránime.

Ak z nejakého dôvodu stále nebudeš spokojný, tovar nám môžeš vrátiť do 30 dní bez uvedenia dôvodu a my ti vrátime peniaze.

Kategórie
Odporúčané články
Štítky