Najlepšie notebooky: marcová TOP 3

Napísal: Péter, furbify 05. 03. 2020 11:24

Pripravili sme novú sériu článkov, v ktorých mesačne vyberieme tri z našich najlepších notebookov. Z aktualnych produktov sme teraz vybrali tie, ktoré najviac zodpovedajú pomeru cena/kvalita a majú najlepšiu odozvu od našich zákazníkov v zmysle: bol to dobrý nákup.

 

HP EliteBook 840 G2 firemný notebook: všestranný


HP je jednou z najdôveryhodnejších značiek notebookov a pri sérii HP Elitebook je to platí viacnásobne. Od svojho uvedenia na trh v roku 2008 je Elitebook veľmi obľúbený medzi používateľmi biznis notebookov. Túto reputáciu si získal inovatívnymi funkciami, prvotriednymi komponentmi, kvalitným materiálom a jedinečne dlhou životnosťou.
 

HP-EliteBook-840-G2-laptop

Pokiaľ ide o vonkajší vzhľad, máme dočinenia s čistou eleganciou, ktorá nikdy nevyjde z módy. Taký tichý profesionál, ktorý nenápadne vykonáva svoju prácu, keď je treba. 

K odolnému dizajnu business notebooku HP Elitebook 840 G2 sa pridružuje aj optimalny výkon. Popri bežných, každodenných činnostiach si poradí aj s náročnejšími aplikáciami. Jeho displej s rozmerom 14” (35,56 cm), s rozlíšením 1600 x 900 pixelov a s ochranou proti oslneniu je vhodný na prácu pri rôznych svetelných podmienkach a zaťažuje oči v menšej miere.

O výkon sa postará procesor  Intel Core i5-5300U 2.30 GHz, pamäť 8GB DDR3 RAM a disk SSD 256GB. V konfigurátore môžeme tieto parametre navýšiť, môžeme pridať pamäť RAM alebo si zvoliť väčší úložný priestor.

Bluetooth, zabudovaná webkamera, dokovatelnosť a trackpoint sú samozrejme základnou výbavou tohto modelu.
Ak chceš skutočne dobrý repasovaný notebook so zárukou,  HP Elitebook 840 G2 je jednou z najlepších možností v tejto kategórii.

https://www.furbify.sk/notebook-hp-elitebook-840-g2-1522900 →

HP Elitebook 840 G2: 
Procesor: Intel Core i5-5300U 2.30
Pamäť: 8GB DDR3
SSD: 256 GB

 


 

HP EliteBook Revolve 810 G2: zvádzajúci


Ďalší člen vyššie spomenutej série Elitebook je HP EliteBook Revolve 810 G2, extravagantný favorit. Vie všetko, čo je potrebné k bežnej, každodennej alebo administratívnej činnosti a ešte oveľa viac.

HP-EliteBook-Revolve-810-G2-laptop

Kompaktné rozmery, dotykový (Gorilla Glass) a otočný displej s rozmerom 11,6” (29,46 cm),  umožňuje jediným pohybom notebook používať ako tablet, takže je to riešenie dva v jednom!

Má odolné horčíkové telo, kvalitnú, tichú klávesnicu s pohodlným rozložením. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa pohodlne zmestí aj do menšieho ruksaku, takže pri cestovaní ostane skoro bez povšimnutia. Váži iba 1,38 kilogramov.

V prvom rade ho odporúčame tým, ktorých práca vyžaduje byť neustále v pohybe a je pre nich dôležité, aby mali vždy k dispozícii všestranný prémiový notebook.

https://www.furbify.sk/notebook-hp-elitebook-revolve-810-g2-1522473

HP EliteBook Revolve 810 G2: 
Procesor: Intel Core i5-4300U 1.90 GHz
Pamäť: 4GB DDR3
SSD: 180GB


 


 

DELL Latitude E7470: demonštrácia sily

 

Notebooky od spoločnosti Dell patrili vždy k tým obľúbeným. V posledných rokoch sme mali dočinenia s viacerými, veľmi dobrými modelmi Dell Latitude, ktoré sa vyznačovali precíznym spracovaním a kvalitným hardvérom.

Nie je tomu inak ani pri business notebooku vyššej kategórie Dell Latitude E7470, pretože je to sofistikovaný, kvalitný model, pokiaľ ide o dizajn a vybavenie. Pod elegantným, minimalistickým vzhľadom sa skrýva hardvér, ktorý si nielen poradí s prekážkami, ale s ľahkosťou zvládne aj vážnejšie aplikácie.

DELL-Latitude-E7470-laptop

Pre business notebooky tak špecifické horčíkové telo, na dotyk príjemný matný materiál ho robí extrémne odolným. Tichá, podsvietená klávesnica s pohodlným rozložením len zvyšuje komfort užívateľa.

FULL HD displej s rozlíšením 1920 x 1080 s ochranou proti oslneniu ponúka vynikajúcu presnosť a hĺbku farieb, preto uspokojí širokú škálu zákazníckych potrieb. Jas displeja (338 nits) sa považuje za mimoriadne vysokú v kategórii business class.

Jadrom hardvérovej konfigurácie je procesor Intel Core i5-6300 2,4 GHz, 8 GB-ová pamäť DDR4 a 256 GB-ová jednotka SSD pre pôsobivý výkon.

Business notebook Dell Latitude 7470 ti smelo odporúčame, ak zvažuješ kúpu notebooku, keďže ide o kompaktný model, ktorý je takmer dokonalou kombináciou štýlu a funkcie. So svojou 14” veľkosťou a 1,6 kg patrí do ľahko prenášateľnej kategórie.  

https://www.furbify.sk/notebook-dell-latitude-e7470-1522731

DELL Latitude E7470: 
Procesor: Intel Core i5-6300 2.4GHz
Pamäť: 8GB DDR4
SSD: 256 GB

 


 

Aký notebook si kúpiť?

 

Ak chceš nájsť ten správny notebook, najprv musíš mať jasno v tom, čo presne potrebuješ. Ak nie si si istý, aký notebook potrebuješ, tento zoznam ti pomôže.

Uvedené použité notebooky hravo zvládnu aj ťažšie úlohy, preto ich vrelo odporúčame tým, ktorí hľadajú univerzálne a spoľahlivé zariadenia za prijateľnú cenu.

Každý náš výrobok triedy business class je v 100% technickom stave, bol zvlášť kontrolovaný a testovaný. Navyše ich ponúkame s 2-ročnou zárukou a doprava je zdarma. Ak nie si spokojný, vďaka záruke vrátenia peňazí môžeš produkt vrátiť v lehote 30 dní a my ti vrátime jeho kúpnu cenu. Ak máš akékoľvek otázky týkajúce sa niektorého produktu, neváhaj nás kontaktovať! 
 

Pozri si naše ďalšie business class notebooky!

 

Nami odporúčané produkty sme vybrali zo skladových zásob dostupných v čase písania článku. Keďže sa nám zásoby neustále menia, výrobky uvedené v tomto článku môžu byť dočasne nedostupné alebo už vôbec nemusia byť k dispozícii. V našom e-shope ponúkame veľa produktov podobnej kvality a  s podobnými parametrami, takže ľahko môžeš nájsť ten pravý, ktorý ti najviac vyhovuje. Kontaktuj nás s dôverou a pomôžeme ti pri výbere!

dvojročná-záruka-ekologicka-volba-doprava-zdarma

 

Kategórie
Odporúčané články
Štítky