Ako repasované počítače šetria firmám náklady?

Napísal: Péter, furbify 19. 06. 2023 14:03

Na Slovensku je veľké množstvo firiem, z ktorých väčšina patrí do skupiny malých a stredných podnikov s obmedzeným rozpočtom. Ak aj vy pracujete v takejto firme, prípadne v škole, v banke či v inej štátnej inštitúcii a rozmýšľate nad kúpou kvalitného počítača za rozumnú cenu, nasledujúci článok je presne pre vás. 

Do technologického vybavenia firiem a väčšiny domácností dnes neodmysliteľne patrí aj osobný stolový počítač či notebook. Na trhu je veľké množstvo týchto zariadení v rôznych cenových hladinách – v závislosti od parametrov použitých súčiastok, značky či dizajnu. Ako si však vybrať ten správny? Existujú počítače a notebooky s vynikajúcim technologickým výkonom za výrazne nižšiu cenu? Samozrejme, že áno!

Jedným z popredných predajcov týchto zariadení je aj naša spoločnosť Furbify. Úspešne predávame veľké množstvo počítačov podnikateľom, firmám, školám, bankám či štátnym inštitúciám. Zameriavame sa na predaj nových, ale aj opravených a repasovaných notebookov a počítačov, ktoré fungujú ako nové. Tieto zariadenia sú však za rozumnú cenu, čo môže znamenať veľkú výhodu práve pre vás, vašu firmu či štátnu inštitúciu. V spomínaných spoločnostiach môže aj také rozhodnutie, akým je kúpa repasovaných počítačov, výrazne znížiť náklady a zároveň zvýšiť výkon a kvalitu práce zamestnancov.
 

repasované PC pre firmy

 

Ale poďme po poriadku. Čo je repasovaný počítač?

Repasovaný počítač alebo notebook je také zariadenie, ktoré už bolo používané – dokonca v niektorých prípadoch už doslúžilo. Avšak náš tím IT odborníkov takéto zariadenie opravil tak, aby fungovalo ako nové a spĺňalo štandardy kvality a využitia produktu. 

 

Čo je používaný a čo repasovaný počítač?

Tak, ako sme opísali rozdiel medzi repasovaným a použitým počítačom v minulom článku, aj teraz by sme vám chceli pripomenúť fakt, že repasovaný počítač je stále funkčný počítač. Taktiež spĺňa základné parametre používania, a teda je stále vhodný na pracovné, podnikateľské, ale aj súkromné účely. Repasované počítače a notebooky sú ideálnym riešením pre firmy, podnikateľov a štátne inštitúcie, ktoré hľadajú kvalitu za prijateľnú sumu. Taktiež tieto zariadenia pomáhajú udržiavať ekologické normy, chránia životné prostredie a podporujú udržateľnú spotrebu elektroniky tým, že znižujú množstvo elektroodpadu, ktorý sa zbytočne hromadí na skládkach. V konečnom dôsledku repasované počítače šetria aj finančný rozpočet spoločnosti. Tieto úspory môžu byť následne využité v oblastiach marketingu, na vývoj produktov alebo rozvoj a vzdelávanie samotných zamestnancov či vedenie firmy. 

 

Na akú prácu sú vhodné repasované zariadenia?

Všetky naše repasované počítače sú testované a sú lacnejšou alternatívou ku kúpe nového počítača. V niektorých prípadoch môžu javiť známky opotrebovania, to však neznižuje ich základné funkcie. Sú stále skvelým pomocníkom pri vytváraní prezentácií na poradu, pri písaní rozsiahlych dokumentov, pri tvorbe zložitých tabuliek či pri štatistickom overovaní dát. 
 

repasované notebooky pre malé firmy

S nami, s firmou Furbify, môžete získať kvalitné repasované počítače za výhodnú cenu. Okrem základného nastavenia sme tu pre vás aj pri inštalácii antivírusového programu a ďalších špecifických programov a aplikácií, ako napríklad Office (Excel, Word, PowerPoint). Naším cieľom je poskytnúť vám profesionálny prístup, najnovšie know-how a kvalitné služby, ktoré vám ušetria čas a náklady na vaše technologické vybavenie.

Navyše, na každý počítač garantujeme záruku! Pre viac informácií neváhajte kontaktovať našu technickú podporu alebo využite nášho Furbify sprievodcu.
 

 

Kategórie
Odporúčané články
Štítky