Repasované počítače pre študentov: aké sú najlepšie možnosti?

Napísal: Péter, furbify 27. 03. 2023 09:52

Notebooky a počítače sa v dnešnej dobe stávajú nevyhnutnou súčasťou každého dňa. To, ako sa technika posunula v priebehu pár desiatok rokov, je neuveriteľné. Avšak samotná zmena sa netýka len počítačov, mobilných zariadení a online priestoru, ale týka sa aj najzákladnejšej aktivity – štúdia.

Zošity nahradili notebooky, perá a ceruzky sme vymenili za myšky a informácie by už ťažko niekto hľadal v telefónnych zoznamoch či na teletexte. Všetko je jednoducho online. No a k efektívnemu učeniu, získavaniu informácií a flexibilnému prenášaniu jednoznačne patrí notebook so správnymi parametrami. Naši IT technici si pre vás pripravili 4 kompaktné notebooky, ktoré vydržia celé štúdium, sú ekologické, čiže repasované, a prekvapia vás priaznivou cenou.


Spoľahlivý pomocník Dell Latitude 3380

Repasovaný Dell Latitude 3380 je notebook, ktorý si vás okamžite získa cenou a zároveň je v dokonalom technickom stave. Komponenty, ktoré sa nachádzajú vo vnútri tohto počítača, sú dostatočné na základné úlohy, ako napríklad tvorbu prezentácií, vypracovanie projektov alebo písanie seminárnych prác. Model má síce menšiu kapacitu disku, ale to vôbec neprekáža, pretože väčšina študentských prác sa deje na Cloude. V prípade, že by ste chceli disk rozšíriť, máte možnosť rozhodnúť sa ešte pred objednaním. Tento šikovný a spratný notebook s hmotnosťou 1,6 kg predávame na našom e-shope.

repasované notebooky dell 3380


Overená klasika Lenovo ThinkPad L460

Tento repasovaný notebook spĺňa parametre aj pre trošku náročnejšieho študenta. Základné domáce úlohy budú bezproblémové! Rýchlo si poradí aj s programami ako Microsoft Word, ktorý je vhodný na seminárne a záverečné práce, PowerPoint na tvorbu prezentácií či s tabuľkovým géniom Excelom. Spomínané programy vám vieme nainštalovať priamo pri kúpe, a tak s tým nebudete mať dodatočné starosti. Počítač má až 3 externé konektory, čo znamená, že vaše prezentácie dáte jednoducho na USB kľúč, aby ste ich mohli ukázať v škole. Má síce menší displej, ale je dostačujúci na bežné úkony a zároveň ľahko prenosný. Značka Lenovo, konkrétne model ThinkPad L460 so 6. generáciou procesorov, je zárukou kvality. Je to jednoducho notebook, na ktorý sa môže spoľahnúť každý študent. Aktuálne ho nájdete na našom webe za 215,00 €.

repasované notebooky Lenovo Thinkpad L460

Elegancia v plnej výbave – HP EliteBook 840 G3

Notebook s dotykovou obrazovkou a plnou výbavou za výhodnú cenu? HP EliteBook 840 G3 si rozhodne zamilujete! Full HD rozlíšenie displeja a 14-palcová uhlopriečka sú ako stvorené na pozeranie online prednášok či večerné seriály. 16 GB pamäť RAM a SSD 256 GB sú parametrami, ktoré vás potešia pri každodennom používaní či náročnejších úlohách. Zvládnete na ňom aj programy ako sú Adobe Photoshop a Illustrator. Tie sú primárne vhodné pre grafikov či kreatívnych študentov. Tento notebook spraví radosť aj hráčom hier – a čo je najlepšie – aktuálne si môžete objednať notebook v Bundle výbave podľa vašich predstáv, teda nemusíte si kupovať nič navyše! Viete si nakombinovať tašku, myš, podložku pod myš, chladiaci stojan či profesionálne repráky za super cenu. Viac informácií o tejto ponuke a konkrétny výber príslušenstva nájdete na našom webe.

repasované notebooky HP elitebook 840 g3

Ľahký, výkonný a moderný – to je notebook HP EliteBook 840 G5

Svojím dizajnom si vás získa repasovaný notebook HP EliteBook 840 G5, ktorý nájdete na našom e-shope za skvelú cenu 349,00 €. Pod reprezentatívnym vonkajškom sa skrýva nadupané vnútro. Určite vám vydrží počas celého vášho štúdia. Príjemná hmotnosť 1,5 kg a skvelé rozmery zaručia jednoduché prenášanie do školy či na budúce pracovné pohovory.

notebook HP elitebook 840 g5

Ak hľadáte naozaj spoľahlivý a štýlový notebook pre študenta za rozumnú cenu, naši Furbify IT technici vám poradia s výberom toho pravého! Okrem zvolenia správnych parametrov vám pomôžu aj so samotnou inštaláciou antivírusu či konkrétnych programov, ako napríklad Office (Excel, Word, PowerPoint) a iné. Náš profesionálny prístup, najnovšie know-how a kvalitné služby vám ušetria hodiny hľadania vhodných parametrov a v konečnom dôsledku aj vaše peniaze.

Ku každému notebooku dodávame sieťový adaptér a napájací kábel. Záruka vrátenia peňazí do 30 dní a celková 2-ročná záruka sú samozrejmosťou!

Ďalšie repasované notebooky

Kategórie
Odporúčané články
Štítky

Štítky:

recenzie lenovo dell hp