Naša augustová ponuka použitých PC

Napísal: Péter, furbify 13. 08. 2020 08:34

Chceš si kúpiť počítač za čo najnižšiu cenu? Vytáčajú ťa bezdôvodne vysoké ceny PC? Máme tip pre teba! Pozri si náš e-shop s lacnými repasovanými počítačmi a ušetri stovky eur!

"Prečo by som kúpil použitý počítač?"


Prečo nie? Profesionálne renovovaný použitý počítač ponúka to isté, ako úplne nový stroj. Je pravdou, že pravdepodobne nejde o mašiny poháňané najnovším procesorom a vybavené najnovšou grafickou kartou, ako je to v prípade najmodernejších špičkových strojov, avšak aj mierne staršie konfigurácie dokážu úplne uspokojiť potreby bežných užívateľov.

Business class počítače v našom e-shope pozostávajú z najodolnejších a najspoľahlivejších komponentov, ktoré budú fungovať bezchybne ešte dlhé roky. Tieto počítače s niekoľkoročnými procesormi Intel Core i3, i5 alebo i7 sú tiež skvelé na surfovanie po internete, sledovanie filmov, učenie sa alebo pre deti.

Tieto business class počítače sa nerovnajú spotrebiteľským výrobkom, ktoré poznáš z pultov hypermarketov. Medzi týmito dvoma kategóriami existujú obrovské rozdiely, pokiaľ ide o kvalitu, funkcie (bezpečnostné a ďalšie) a trvácnosť. Business class výrobky majú zvyčajne bohatšie vybavenie a komponenty vyššej kvality v porovnaní s lacnejšími spotrebiteľskými počítačmi.

Repasované počítače a notebooky s dvojročnou zárukou

Ďalšou výhodou použitých business class počítačov je aj to, že sú oveľa lacnejšie ako nové stroje. V porovnaní s cenou úplne nového business class stolného počítača môžeš ušetriť až 70% ceny. Nemusíš sa ničoho obávať ani neskôr, pretože na všetky naše použité (renovované) počítače a použité notebooky ponúkame 2-ročnú záruku!

Nakoniec aj preto sa oplatí kúpa repasovaného počítača, lebo chrániš tým jednak tvoju peňaženku, jednak životné prostredie. Že ako presne? Prečítaj si o tom náš skorší článok na túto tému...

Aký počítač si kúpiť?


Táto otázka je príliš zložitá na to, aby sa dala zodpovedať v jednom odseku. Vo všeobecnosti je však najužitočnejšie presne posúdiť svoje vlastné potreby pred kúpou zariadenia, čím trošku zúžiš kruh.

Pred nákupom zváž nasledujúce otázky:

  • Na čo ho chceš najviac používať?
  • Chceš na ňom používať aj náročnejšie návrhové softvéry?
  • Chceš na ňom hrať tie najnovšie hry?
  • Približne koľko chceš naňho minúť?
  • Aké funkcie navyše by si chcel?
  • Je pre teba dôležitá veľkosť PC skrine?
  • Chceš ho neskoršie rozšíriť? (napr. viac pevných diskov alebo SSD disk, grafická karta atď.)


Väčšina z nás potrebuje počítač len na surfovanie po internete alebo na jednoduchšie (administratívne) úlohy, napríklad na pozeranie filmov, ktorý nezaberie príliš veľa miesta, nemá veľkú spotrebu a vykonáva svoju prácu ticho, nenápadne.

Máme pre teba dobrú správu! Ak aj ty hľadáš počítač na uvedené úlohy, nemusíš naň minúť celý majland, pretože ti postačuje konfigurácia strednej triedy. Nemusíš hľadať medzi hypermodernými mašinami. Renovovaný business class počítač bude pre teba perfektnou voľbou. Cena repasovaných počítačov vhodných na každodenné úlohy sa zvyčajne pohybuje od 180 do 450 eur. Konečná suma samozrejme závisí od vybavenia a príslušenstva, ale za túto sumu už môžeš očakávať korektnú konfiguráciu stolného PC.

V našom článku ti odporúčame aj konkrétne produkty, ktoré maximálne postačujú na každodenné úlohy a ponúkajú aj čosi viac, ako sa na prvý pohľad zdá.

Lenovo ThinkCentre M92p SFF


Spoločnosť Lenovo je známa svojimi legendárne spoľahlivými notebookmi ThinkPad, nešetrila svojím talentom ani pri kreovaní počítačov. Skvelým príkladom toho je aj stolný počítač Lenovo ThinkCentre M92p, ktorý vyniká práve kvôli skvelému pomeru kvality a ceny. (V čase písania tohto článku spomínaný počítač stojí u nás menej ako 200 eur s OS Windows 10 zdarma!)

Pokiaľ ide o rozmery, ThinkCentre M92p meria iba 33,8 x 10 x 38,5 cm a váži 7,5 kg. Small Factory Form (SFF) je masívnou PC skriňou s kovovým krytom, ktorá sa ľahko zmestí aj na písacom stole strednej veľkosti. PC skriňa sa dá používať položená na boku aj stojato.

Lenovo ThinkCentre M92p SFF repasované pc

Parametre:

  • Procesor: Intel® Core™ i5-3470 3.20 Ghz
  • Pamäť (RAM): 4GB DDR3
  • Pevný disk: 500 GB HDD
  • Optická jednotka: DVD-RW
  • Grafická karta: Intel® HD Graphics 2500

Má nasledovné externé porty: okrem 4 konektorov USB 2.0, 4 USB 3.0 sú k dispozícii aj konektory D-Sub, Displayport, 3x audio jack, sériový port, aj konektory RJ-45. Vďaka vnútornej konštrukcii M92p je ho možné ľahko rozšíriť o viac pamäte alebo ďalšie drivery.

Sloty:

  • 1 x PCI Express x16
  • 1 x PCI Express x4
  • 1 x PCI slot

ThinkCentre M92p odporúčame predovšetkým na kancelárske účely alebo na domáce použitie. Vďaka zaručene dlhej životnosti, stabilnému hardvéru a estetickému vzhľadu určite očarí svojho nového majiteľa.

Náš tip: Ako primárnu jednotku zvoľ bleskurýchly SSD disk, na ktorom beží operačný systém a vyber k tomu HDD s veľkou kapacitou pre väčšie súbory. Programy tak budú rýchlejšie bežať a na pevnom disku bude dostatok miesta pre filmy, fotografie a hudbu.

Lenovo ThinkCentre M92p stolný počítač

Lenovo ThinkCentre M92p SFF repasované pc


HP EliteDesk 800 G1 SFF HDD + SSD disk


Elegantný stolný počítač HP, t.j. EliteDesk 800 G1 SFF je právom obľúbený medzi našimi zákazníkmi a partnermi. Charakterizujú ho vyspelé technické riešenia a bohaté vybavenie, ktoré v spojení so skvelou cenou vytvárajú neporaziteľnú kombináciu.

Vďaka minimalistickému štýlu kompaktnej PC skrini sa tento model hodí do akéhokoľvek kancelárskeho prostredia alebo do domáceho pracovného kúta. Ide o ozajstného všestranníka, ktorého odporúčame do kancelárie alebo na home office.


Parametre:

  • Procesor: Intel® Core™ i5-4570 3.20 GHz
  • Pamäť (RAM): 4GB DDR3
  • SSD disk: 120 GB SSD
  • Pevný disk: 500 GB HDD
  • Optická jednotka: DVD-ROM
  • Grafická karta: Intel® HD Graphics 4600

HP EliteDesk 800 G1 SFF felújított használt pc


Externé porty:

  • 6 x USB 2.0
  • 4 x USB 3.0
  • 1 x D-Sub
  • 2 x DisplayPort
  • 2 x PS/2
  • 1 x RJ-45
  • 1 x Serial (RS-232) port

Sloty:

  • 1 x PCI Express x16
  • 1 x PCI Express x4
  • 1 x PCI slot

Stolný počítač HP EliteDesk 800 G1 môže byť ideálnou voľbou aj pre malé a stredné podniky a inštitúcie. Ide o nákladovo efektívne a ekologické business PC, ktoré je dlhodobým riešením.

HP EliteDesk 800 G1 SFF stolný počítač

HP EliteDesk 800 G1 SFF repas pc

Hľadám iný druh počítača...


Ak sa ti predstavené počítače nepáčia, nebuď sklamaný! V našom e-shope si môžeš vybrať z množstva lacných použitých počítačov. Ak hľadáš kompletné riešenie typu všetko v jednom alebo kompletné PC, pozri si našu ponuku All in One počítačov. Ak uprednostňuješ priestorovo úsporné zariadenia, určite si niečo nájdeš v našej kategórii mini PC.

Mini PC

Ak hľadáš pekný a malý počítač, ktorý sa oproti kompaktným PC takmer stratí na tvojom stole, pozri si kategóriu mini PC v našom internetovom obchode. Nenechaj sa zmiasť veľkosťou! Tieto malé počítače sú plnohodnotné stolné počítače s vynikajúcim výkonom a všestrannými možnosťami použitia.

Vďaka svojej veľkosti môžu byť použité mnohými spôsobmi nielen v kancelárskom prostredí, ale aj ako prehrávače domácich médií (ako súčasť systému domáceho kina), alebo aj na recepcii, v dielňach, pri výrobných linkách alebo aj ku kamerovým systémom.

Prečítaj si tiež náš článok o mini počítačoch!

mini pc so zárukou


Všetko v jednom, alebo ALL in One PC


Ak hľadáš kompletný počítač s monitorom, odporúčame ti kategóriu All in One PC. Tieto estetické a priestorovo úsporné počítače sú vstavané do monitoru a poskytujú kompletné riešenie.

Počítače všetko v jednom (AIO) sú ľahko premiestniteľné, priestorovo úsporné a estetické zariadenia s multimediálnymi funkciami. Okrem mnohých výhod, majú aj nevýhody. Ich servis a rozšírenie je ťažšie, ako pri tradičných stolných počítačoch. Business class All in One počítače v našom e-shope sú ideálne aj pre kancelárske alebo multimediálne úlohy.

Viac informácií o kategórii All in One PC nájdeš tu

all in one pc so zárukou

Počítač na prácu

Ak hľadáš vyslovene vysoko výkonný stolný počítač (workstation PC), v našej kategórii použité pracovné stanice alebo použité mobilné pracovné stanice (mobile workstation) si ľahko nájdeš počítač, ktorý spĺňa tvoje očakávania.

Tieto počítače a pracovné stanice sú väčšinou určené na prácu pre pokročilých používateľov a disponujú väčším výkonom. Odporúčame ich predovšetkým tým, ktorí hľadajú spoľahlivý počítač na strih videí, grafické práce, 3D dizajn a iné návrhové softvéry.

mobilné pracovné stanice


Tvoje ďalšie PC je ešte stále v našom sklade!

Ako vidíš, u nás si môžeš vybrať z prémiových použitých stolných počítačov a notebookov. Ak máš akékoľvek otázky, alebo potrebuješ pomoc, kontaktuj náš zákaznícky servis a my ti pomôžeme.


Kúpa použitého notebooku alebo počítača nie je trápna! Ušetríš peniaze a chrániš životné prostredie, preto si vyber renovovaný počítač!

Kategórie
Odporúčané články
Štítky