Výkup notebookov a showroom Furbify

Napísal: Péter, furbify 14. 05. 2024 08:40

Furbify sa stal jedným z popredných predajcov repasovaných počítačov nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Pôsobíme i v Maďarsku a Česku, pričom na všetkých týchto trhoch sa snažíme presadiť potenciál repasovaných počítačov, ktoré ľuďom umožňujú získať kvalitné zariadenia za zlomok ceny nových.

Najaktuálnejšou novinkou, ktorú sme predstavili len začiatkom roka 2024, je výkup elektroniky. Ponúkame unikátny program spätného výkupu, ktorý podporuje obehové hospodárstvo. Naším cieľom je znížiť množstvo elektronického odpadu tým, že staré a opotrebované prístroje dostanú nový život. Či už ide o notebooky, smartfóny, tablety, herné konzoly alebo počítače, Furbify je pripravený premeniť staré na nové. Akceptujeme zariadenia v rôznych kondíciách, no uprednostňujeme tie, ktoré sú funkčné, zachované a v prijateľnom estetickom stave. Niekoľko škrabancov alebo opotrebenie krytu pre nás nie je problém. Avšak za symbolickú sumu odkúpime aj nefunkčné prístroje, ktoré následne ekologicky recyklujeme.

 

Výkup notebookov

 

Pri predaji vašej elektroniky sa o jej bezpečnosť obávať nemusíte. Je pre nás totiž prioritou. Pred odoslaním zariadenia zákazníkom odporúčame, aby z neho vymazali všetky svoje údaje, no napriek tomu aplikujeme vysoko efektívne metódy na zneškodnenie všetkých dát z odkúpených prístrojov. Tento proces zabezpečuje, že osobné informácie sa nedostanú do nesprávnych rúk. Čo sa týka ceny, každú prijatú požiadavku posudzujeme individuálne a zašleme jedinečnú cenovú ponuku.

 

Ako na to?

Na začiatok stačí, ak vyplníte jednoduchý dotazník, a následne vás bude kontaktovať jeden z našich odborníkov. Pred odoslaním je dôležité, aby ste vaše zariadenia dôkladne vyčistili a bezpečne zabalili, aby sa im počas prepravy nič nestalo. Ak ide o stolný počítač, ktorý obsahuje väčšiu grafickú kartu, zabaľte ju samostatne alebo ju bezpečne upevnite vnútri skrinky, aby sa zabránilo jej poškodeniu. Zariadenia sú k nám následne doručené kuriérom, pri väčších odberoch vieme po dohode zabezpečiť aj samotné vyzdvihnutie a doručenie.

 

Navštívte náš showroom v Kolárove

Presvedčte sa na vlastné oči o kvalite, vzhľade a funkčnosti našej repasovanej elektroniky. Často sa stretávame s predsudkami, keďže ide o používané zariadenia, no v našej práci sme dôkladní a snažíme sa im vždy vdýchnuť nový život. Osobne nás môžete navštíviť v Kolárove, kde máme vlastný showroom. Tu nájdete notebooky triedy Bronze, Silver aj Gold či rôzne iné repasované prístroje. Okrem toho vás čaká široký sortiment počítačového príslušenstva, čo vám ako zákazníkom umožňuje vybrať si všetko potrebné na jednom mieste.
 

furbify showroom

 

Furbify sa snaží prinášať ekologickú udržateľnosť aj do sveta technológií. Cez iniciatívy ako spätný výkup a predaj repasovaných zariadení prispievame k lepšej budúcnosti pre našu planétu. Okrem toho je Furbify nielen ekologickou, ale aj ekonomickou voľbou! Vyberte si z našej širokej ponuky kvalitných repasovaných technológií a staňte sa súčasťou Furbify!

 

 

Kategórie
Odporúčané články
Štítky