Sedem dôvodov, prečo pod stromček kúpiť repasovaný počítač od Furbify

Napísal: Péter, furbify 12. 12. 2023 13:14

V dnešnom svete technológií, kde inovácie prichádzajú rýchlo a nové vlajkové modely zariadení často nie sú úplne ľahko dostupné každému, sa repasovaná technika stáva častou voľbou mnohých z nás. Napríklad taká kúpa repasovaného počítača od Furbify pod stromček je nielen ekonomicky rozumnou, ale aj ekologicky ohľaduplnou alternatívou. To však nie sú jediné dôvody, pre ktoré by ste mali zvážiť výber repasovaného počítača ako ideálneho darčeka na Vianoce.

1. Cenovo dostupný  

Áno, jedným z najzrejmejších benefitov repasovaných počítačov je ich cenová dostupnosť. Tie od Furbify sú vyčistené a ponúkajú špičkovú funkčnosť. Zákazníci dokonca majú možnosť zvoliť si farebnú fóliu, ktorá prípadne dokáže prekryť drobné vonkajšie nedokonalosti. 

Repasované počítače predstavujú príležitosť získať prístup k technológii za nižšiu cenu, čo môže byť pre študentov, malé podniky alebo ľudí s obmedzeným rozpočtom lákavé riešenie. Naša klientela tým pádom môže darovať kvalitný prístroj bez zaťaženia svojej peňaženky. 

vianoce s furbify

2. Udržateľný  

Druhou veľkou výhodou repasovaných počítačov je udržateľnosť. Keďže sa vracajú späť do obehu, minimalizujú množstvo elektronického odpadu a jeho negatívny vplyv na planétu. Stále ho totiž, bohužiaľ, produkujeme obrovské kvantá, preto je správne zaobchádzanie s ním pre ochranu životného prostredia kľúčové. 

Namiesto toho, aby staré počítače skončili na skládkach a spôsobovali nárast problému, tak vo Furbify prejdú kompletným procesom repasu. Sú dôkladne vyčistené, opravené a pripravené na nové použitie.

Okrem toho tiež podporujú úsporu zdrojov. Výroba nových zariadení totiž spotrebúva enormný objem surovín a energie. Repasované počítače využívajú existujúce zdroje a redukujú potrebu nových, čím znižujú ekologickú stopu spojenú s produkciou ďalších a ďalších prístrojov. Tá navyše zvyčajne vyžaduje veľké množstvo energie a prispieva k emisiám skleníkových plynov. Preto, ak máte vo svojom okolí niekoho, kto je nadšencom ekológie, alebo k tomu niekoho chcete motivovať, môže byť repasovaný počítač skvelou voľbou pod stromček.

3. Funkčný a spoľahlivý 

Repasované počítače od Furbify sú opravené a starostlivo testované, aby poskytovali spoľahlivý výkon. Sú ideálnym darom pre niekoho, kto potrebuje osvedčené zariadenie na prácu, vzdelávanie alebo zábavu. 

Ďalšou zaujímavou perspektívou, prečo kúpiť repasovaný počítač, je predĺženie životnosti. Takýto dar nie je len gestom záujmu o technológie, ale aj záujmu o zodpovedné využívanie financií a udržateľný prístup k nakupovaniu. Výhodou je preto poskytovaná dvojročná záruka a zákaznícka podpora, ktoré sú pri výbere počítača na Furbify.sk samozrejmosťou. 

Veríme, že tento prístup dodáva našim zákazníkom istotu a dôveru v nákup u nás a zároveň znižuje riziko spojené so zadovážením použitého zariadenia. Dnešná technológia je totiž schopná zabezpečiť, aby repasované počítače neboli len „starými modelmi“, ale plne funkčnými zariadeniami, ktoré môžu slúžiť ešte veľmi dlhý čas. 

notebook workstation

4. Darčekové možnosti Furbify

Veľkou prednosťou pri hľadaní darčekov na našom portáli sú jeho možnosti. Pri nákupe elektroniky človek často narazí na problém – technické parametre nebývajú vždy stopercentne zrozumiteľné, čo následne vyústi do toho, že nevie, aký model si vybrať. 

To sa vám u Furbify nestane, pretože u nás máte k dispozícii filter, pomocou ktorého si viete navoliť ideálneho repasovaného parťáka presne podľa vašich predstáv. Hľadáte takého, ktorý vás nebude stáť celú výplatu? Alebo radšej takého, na ktorého sa budete môcť za každých okolností spoľahnúť? Bude určený na voľný čas, a teda dobre stavaný? To všetko nájdete v našom portfóliu. 

filter

5. Vzhľad produktov od Furbify

Ak sa obávate, že repasovaný počítač nebude vyzerať ako nový, je čas na vaše obavy zabudnúť. V rámci našej ponuky rozdeľujeme repasované počítače do tried na základe ich vonkajšieho vzhľadu. 

Triedy Gold, Silver a Bronz vám napovedia viac o stave, v ktorom sa predávané zariadenie nachádza, no je nutné podotknúť, že ani kategóriu Bronz zďaleka nereprezentujú horšie či poškodené počítače. Väčšinou sa sem radia prístroje s menšími škrabancami či podobnými chybičkami krásy. Na našom blogu nájdete samostatný článok, ktorý vám o tejto klasifikácii prezradí ďalšie podrobnosti. 

Taktiež nezabudnite na možnosť aplikácie farebnej fólie. Obľúbená farba počítača môže ako darček potešiť ešte viac! 

notebooky ako nové

6. Vhodný pre každého 

Viete si v dnešnej dobe predstaviť niekoho, komu by počítač nespravil radosť? Či už ide o starých rodičov, ktorí ho môžu využívať na zábavu, hľadanie receptov či sledovanie správ, alebo o IT špecialistu, využitie pre tento typ technológie dnes nájde naozaj každý. 

V ponuke Furbify máme ideálne zariadenia napríklad aj pre študentov, mamičky, celé rodiny s deťmi či dokonca pre hráčov hier. Výber máme naozaj široký, a preto nepochybujeme, že u nás nájdete ten ideálny vianočný darček. 

7. Dar, ktorý robí rozdiel

Darovanie repasovaného počítača nie je len o technike samotnej – je to prezent, ktorý je praktický, ekologický, kvalitný a poteší každého. Vianočné obdobie je o radosti z obdarúvania, venovanie repasovaného počítača preto môže byť zmysluplné ako pre obdarovaného, tak aj pre svet okolo nás.

V konečnom dôsledku teda nejde ani o materiálnosť, ale o dar s pridanou hodnotou, ktorý zohľadňuje nielen potreby svojho príjemcu, ale aj environmentálne hľadisko a zodpovednosť voči udržateľnej budúcnosti.


 

Kategórie
Odporúčané články
Štítky